Nieuwsbericht

 

kleertjes.com wint de Shopping Award XL 2017 in de categorie Mode!

kleertjes.com heeft de Shopping Award XL 2017 (publieksprijs) in de categorie mode gewonnen! ID interactive feliciteert kleertjes.com met het behalen van dit prachtige resultaat.

tl_files/images/Commerce suite/Shopping Award XL kleertjes2.jpgkleertjes.com is de grootste webwinkel in Nederland op het gebied van merkkleding en schoenen voor baby’s, kinderen en aanstaande mama’s. ID interactive rolde eind 2014 de nieuwe webwinkel voor kleertjes.com uit op basis van ID connect Commerce suite. 


Via een geoptimaliseerde webwinkel voor tablet, mobiel en desktop biedt kleertjes.com haar klanten de mogelijkheid om door het assortiment te navigeren of het assortiment te doorzoeken, met daarbij mogelijkheden voor faceted search en sortering. Producten zijn voorzien van meerdere afbeeldingen met zoom functie, omschrijving, eigenschappen en ratings-reviews van klanten.
In het geval van de schoenen collectie is een 360 graden weergave beschikbaar om klanten te inspireren en retouren te beperken.
In de checkout hebben klanten de keuze voor bestellen zonder registeren of bestellen via een klantaccount. Bij elke bestelling sparen klanten spaarpunten, die zij bij een volle spaarkaart kunnen verzilveren in een volgende bestelling. Daarnaast kunnen klanten verzendkosten afkopen voor een jaar, en een eventuele voucher verzilveren tijdens een bestelling.


De Shopping Awards XL zijn bedoeld voor de grootste webshops van Nederland. De finalisten van de Shopping Awards XL worden beoordeeld door klanten van de webshop en door een onafhankelijk klantenpanel. Finalisten voor de Shopping Awards XL in de categorie “Mode” waren naast kleertjes.com ondermeer Miss Etam en Je m’appele.  

Extra informatie:
Shopping Awards XL 
Shopping Awards XL op Emerce 
Shopping Awards XL op TwinkleMagazine

tl_files/images/Commerce suite/Kleertjes-Lister1.jpg

Ga terug