Nieuwsoverzicht

 

ID interactive houdt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Product Informatie Management en Multichannel commerce. Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws.

kleertjes.com wint de Shopping Award XL 2017 in de categorie Mode!

kleertjes.com heeft de Shopping Award XL 2017 (publieksprijs) in de categorie mode gewonnen! ID interactive feliciteert kleertjes.com met het behalen van dit prachtige resultaat.


kleertjes.com wederom genomineerd!

Met trots kunnen we melden dat kleertjes.com wederom is genomineerd voor een prestigieuze award, en niet voor één maar voor twee:
de Shopping Excellence Award en de Shopping Award XL.


Motorcycle Storehouse kiest ID connect PIM

Motorcycle Storehouse, een leading distributeur van motoronderdelen, motoraccessoires en motorkleding in Europa, gaat ID connect PIM inzetten om de volgende groei fase van Motorcycle Storehouse te faciliteren.


Ontmoet ID interactive op de Webwinkel Vakdagen 2017!

Ontmoet ID interactive op de Webwinkel Vakdagen op 18 en 19 januari in de Jaarbeurs te Utrecht! In stand 15 heten we u van harte welkom en vertellen we u graag meer over onze visie op Great Prodcut Content en onze software oplossing hiervoor.


Welkoop verkozen tot beste webwinkel in de categorie “Tuin”

Welkoop is op de ABN AMRO Webshop Award Verkiezing 2016 verkozen tot 'beste webwinkel in de categorie “Tuin”'! ID interactive feliciteert Welkoop met het behalen van deze mooie award.


Gefeliciteerd! kleertjes.com wint Thuiswinkel Award Baby & Kind 2016!

kleertjes.com heeft de Thuiswinkel Award in de category Baby & Kind gewonnen! ID interactive feliciteert kleertjes.com met het behalen van dit mooie resultaat. kleertjes.com is ‘s lands grootste webwinkel op het gebied van merkkleding en schoenen voor baby’s, kinderen en aanstaande mama’s. ID interactive rolde eind 2014 de nieuwe webshop voor kleertjes.com uit op basis van haar PIM en OMNI channel platform ID connect.


Van Wijhe Verf kiest ID connect PIM

Van Wijhe Verf B.V. is de grootste zelfstandig producent van bouwverven in Nederland. Van Wijhe zocht een oplossing voor het centraal beheren en verwerken van informatie en data en distributie van deze data naar diverse kanalen, zoals websites, productselectors, data safety sheets, product information sheets, etc. In diverse landen, in diverse talen. Daar ID connect PIM aan alle wensen en eisen voldoet heeft Van Wijhe voor de PIM oplossing van ID interactive gekozen.


Ontmoet ID interactive op de Webwinkel Vakdagen 2016!

Ontmoet ID interactive op de Webwinkel Vakdagen op 20 en 21 januari in de Jaarbeurs te Utrecht! In onze stand (T18) heten we u van harte welkom en vertellen we u graag meer over onze software oplossingen op het gebied van Supply Chain (Purchase-PIM-Commerce) en Master Data Management.


TIE Kinetix en ID interactive starten samenwerking op gebied van Product Information Management (PIM)

TIE Kinetix N.V. (“TIE Kinetix”) kondigt een partnerovereenkomst met ID interactive B.V. (“ID interactive”) aan waarbij beide bedrijven elkaars product information management portfolio gaan aanbieden. De samenwerking combineert ID interactive’s ID connect oplossing met TIE Kinetix portfolio van Integratie oplossingen en GS1 DAS ervaring. De samenwerking beperkt zich niet tot Integratie oplossingen maar biedt kansen en mogelijkheden voor onze gemeenschappelijke klanten door TIE Kinetix’s Demand Generation, E-Commerce en Analytics & Optimization oplossingen en ervaring.


Reed Business kiest voor ID connect PIM - de Product Information Management oplossing van ID interactive BV

Reed Business onderdeel van een van ’s werelds grootste mediaconcerns kiest voor PIM oplossing ID interactive BV


Jan Linders Supermarkten kiest PIM/ecommerce platform ID connect

Zwolle, september 2013 - Jan Linders Supermarkten wil de servicegraad aan haar (bedrijfs)klanten nog verder verhogen door de mogelijkheid te gaan aanbieden om de boodschappen ook online te doen. Zij heeft hiervoor het PIM/eCommerce platform ID connect van ID interactive geselecteerd als basis voor haar online dienstverlening.


Edel Fashion heeft gekozen voor PIM oplossing ID interactive

Zwolle, 10 mei 2013 - Edel Fashion BV heeft voor haar label La Strada Shoes ter ondersteuning van haar product management en verkoopprocessen de ID connect suite gekozen van ID interactive. La Strada Shoes heeft een brede collectie in 'trendy young fashion shoes' voor de modegevoelige vrouw. De collectie wordt via diverse retailers in West-Europa (Benelux, Duitsland, Spanje) aangeboden. Om het verkoopproces naar deze retailers te vereenvoudigen, professionaliseren en beter beheersbaar te maken was Edel Fashion op zoek naar een commerce oplossing. De ID connect suite van ID interactive voldoet volledig aan de eisen die Edel Fashion aan een dergelijke oplossing stelt.


Janssen Fritsen kiest voor field service applicatie van ID interactive

Helmond, maart 2013 – Voor Janssen Fritsen heeft ID interactive de field service applicatie opgeleverd op basis van ID connect. De applicatie draait volledig op een tablet PC. Middels de field service applicatie voeren alle service medewerkers van de Janssen Fritsen alle onderhoud- en installatiewerkzaamheden uit. Via de applicatie plannen de service medewerkers de uit voeren opdrachten in het eigen werkgebied. Op locatie halen zij uit ERP en PIM klantgegevens, service opdrachten en de te servicen producten en product informatie (service instructies, werktekeningen etc.) op.


Contact Center oplossing voor FNV Bondgenoten

Utrecht, september 2012 – FNV Bondgenoten en ID interactive hebben een overeenkomst gesloten voor het leveren van een oplossing ter ondersteuning van het Contact Center van FNV Bondgenoten. FNV Bondgenoten is een programma gestart “De Klant centraal” wat tot doel heeft het verderoptimaliseren van de dienstverlening richting leden en potentiele leden. Doelgerichter klantcontactmoet leiden tot efficiëntere dienstverlening en hogere klanttevredenheid.


Priva BV en ID interactive sluiten overeenkomst voor Self Service Support Portal inclusief PIM

De Lier, 10 juli 2012 - Priva en ID interactive hebben een overeenkomst gesloten voor de realisatie van een nieuwe Self Service Support Portal voor Priva. De Self Service Support Portal is het middel om informatie over de Priva producten en diensten uit te wisselen tussen Priva en haar dealers en partners. Priva is leidend in het ontwikkelen en produceren van technologie om op vernieuwende wijze omgevingscondities te besturen in de tuinbouw en gebouwde omgeving.