Partners

 

ID interactive werkt samen met de volgende partners:

Technologie Partners - Webhosting

Sentia

Sentia
Sentia combineert jarenlange operationele ervaring met diepgaande kennis van de modernste technologieën. Daarmee ontwerpt Sentia hoogwaardige cloud- en hostingdiensten en beheren die onder strenge SLA's. 

KPN

KPN Webhosting
Met Webhosting XL wordt uw website beheerd in één van de zwaar beveiligde cybercenters van KPN. KPN Webportal solutions en ID interactive hebben de beheerdiensten rondom de hosting van het ID connect platform op elkaar afgestemd waardoor onze klanten verzekerd zijn van optimale ondersteuning en gegarandeerd zijn van een ongestoorde service van de webshop(s).

Amsio

Amsio
Amsio is een Rotterdamse no-nonsense aanbieder van webhostingsdiensten. Met serviceverlening hoog in het vaandel manifesteert Amsio zich als een provider waar men op kan rekenen, oftewel, gewoon goed geregeld!

Rich content providers

Onetrail

Onetrail
Onetrail is de operator achter Onetrail.net, een dienst die de bedrijfsapplicaties en processen binnen een handelsketen naadloos integreert. Daar waar de marges laag zijn en de uitwisseling van informatie veel en cruciaal is voegt Onetrail veel waarde toe. Het ID connect platform heeft een standaard koppeling met Onetrail waardoor klanten snel en eenvoudig gebruik kunnen maken van de diensten van Onetrail.

OpenICE

Open Icecat
Open Icecat is een wereldwijd unieke open catalogus met product-datasheets, in samenwerking met de high-tech merksponsoren (fabrikanten) en online channel partners. Open Icecat data-sheets zijn volledig goedgekeurd door de sponsorende fabrikanten en worden gratis aangeboden aan het online kanaal. Open Icecat bevat meer dan een half miljoen datasheets van de IT-, CE-, Telecom- en Office- merken, gestandaardiseerd in 2 online formaten voor eenvoudig implementeren, categoriseren, filteren, zoeken en vergelijken van producten. De meest populaire en nieuwe producten worden direct beschreven van het moment dat deze beschikbaar zijn in de markt. Het ID connect platform heeft een standaard koppeling met het Open Icecat platform waardoor de aangeboden content snel en eenvoudig gebruikt kan worden voor online commerce.

Payment providers

Adyen logo

Adyen
Adyen provides a unique end-to-end infrastructure: The Adyen platform is the only solution that connects you directly to Visa, Mastercard, and all key payment methods globally, enabling businesses to accept payments and optimize growth across online, in-app, and in store.

Docdata

Docdata Payments
De betaalservice van Docdata Payments biedt de oplossing voor veilig en eenvoudig betalen.  Docdata Payments zorgt ervoor dat online betalingen veilig, snel en correct worden verwerkt. Dit betekent dat het hele betaalproces uit handen gegeven kan worden. ID interactive is al vele jaren gewaardeerd partner van docdata payments.

Ogone

Ogone
Ogone is een van de grootste Europese leveranciers van betaaldiensten met internationaal bereik. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 35.000 klanten die Ogone gebruiken om hun online betalingen te beheren en beveiligen. ID interactive heeft diverse klanten websites gekoppeld met de Ogone payment solution.

Buckaroo

Buckaroo
Buckaroo is sinds 2005 de toonaangevende leverancier van betaaloplossingen in Nederland, gespecialiseerd in billing & payment voor bedrijven en online payment voor webshops.Het uitgebreide aanbod van betaaloplossingen stelt u in staat om uw gehele betaal-, incasso- en het bijbehorende administratieve proces volledig geautomatiseerd te laten verlopen. Buckaroo en ID interactive zijn begin 2012 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan en de eerste klanten zijn reeds vanuit ID connect gekoppeld met de diensten van Buckaroo.

Implementatie/integratiepartners

Contao

TIE Kinetix
Al meer dan 20 jaar levert TIE Kinetix oplossingen die onze klanten in staat stellen met elkaar samen te werken en applicaties zowel als processen te verbinden met die van externe partners.

abecon

Abecon
Abecon is sinds 1979 een vooraanstaand ICT dienstverlener met sterke focus op Microsoft technologie en oplossingen. Abecon heeft diverse integraties verzorgd tussen het ID connect platform en de Microsoft ERP oplossing Axapta.

Overige Partners

Contao

Escrow4all
Escrow4all is een full-service Nederlandse escrow leverancier voor technologisch kwalitatieve escrow oplossingen. Klanten mogen van hen diepgaande kennis verwachten binnen alle escrow disciplines. ID interactive werkt samen met Escrow4all vanwege hun unieke SaaS Escrow dienst. Bij Software-as-a-Service en Cloud Computing - waarbij de applicatie en data door de SaaS aanbieder wordt gehost - ligt de focus wat continuïteit betreft op het onafgebroken gebruik van de webapplicatie en veilig stellen van toegang tot de gebruikersdata. Escrow4all biedt haar klanten deze zekerheid.